BESLISSING VALT DIEP IN DE BLESSURETIJD!!😱 | Lazio vs Juventus | Serie A 23/24 | Samenvatting



Goals en highlights van Lazio – Juventus gespeeld in Serie A op 30/03/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze wedstrijd.
β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s
β†  Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A is dit jaar weer spannender dan ooit! Zou het Napoli dit jaar weer lukken om te titel te pakken? Of gaan Inter, Milan en Juventus weer strijden om de titel? En hoe vergaat het Atalanta met het grote aantal Nederlanders dit jaar?

De Serie A is één van de spannendste competities ter wereld nu de dominantie van Juventus al drie jaar doorbroken is! Met grote namen als Victor Osimhen, Rafael Leão, Khvicha Kvaratskhelia en Paulo Dybala zal de Serie A ook dit jaar weer spannender dan ooit zijn! Volg het allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

β†  Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op

π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑
πŸ“Έ Instagram:
🐦 Twitter:
πŸ§‘β€πŸ’» Facebook:
🀳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl
🎧 Podcasts:

π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️
πŸ“Έ Instagram:
🐦 Twitter:
πŸ§‘β€πŸ’» Facebook:
🀳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl
🎧 Podcasts:

π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁
πŸ“Έ Instagram:
🐦 Twitter:
πŸ§‘β€πŸ’» Facebook:
🀳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl

#Lazio #Juventus #SerieA #ZiggoSport

Camisetas Brasil:Camisetas de FΓΊtbol de Equipos Nacionales e Internacionales Retrouvez tout l’Γ©quipement de la footballeuse sur Decathlon : Maillot de foot fΓ©minin – Tenues de foot femme stylΓ©es – Maillot de foot femme pas cher.

7 comentarios

  1. Au! Deze was wel pijnlijk, maar terecht dat Lazio heeft gewonnen. Juventus heeft heel wat versterkingen nodig aankomende zomer. Zo kan het niet langer. Dit is gewoon middelmaat. Als ik 3 spelers zou mogen halen naar Turijn (wat trouwens een hele leuke stad is), dan zou ik beginnen met het halen van Justin Bijlow van Feyenoord en hem gelijk eerste keeper maken en ook zou ik Brian Brobbey halen als opvolger van Vlahovic, die dreigt te vertrekken. Met Moise Kean en Milik ga je geen kampioen worden en Brian Brobbey heeft al vaak zijn waarde laten zien bij Ajax en wellicht scoort hij ook zijn doelpunten in de Serie A. Ook zou ik nog steeds Teun Koopmeinders halen, want McKennie, Rabiot en Locatelli zijn het ook niet. And last but not least Virgil van Dijk van Liverpool. Ik weet dat Juventus een arme club aan het worden is en dat ze het met een minder budget moeten doen, maar met de verkoop van spelers als Chiesa en Vlahovic kan je deze 4 genoemde versterkingen binnen halen. Kom op Juventus πŸ’ͺ

Los comentarios estΓ‘n cerrados.