BEAUTY VAN LEÃO IN BLOEDSTOLLENDE KRAKER!!😍🤤 | AS Roma vs AC Milan | Serie A 2023/24 | Samenvatting



Goals en highlights van AS Roma – AC Milan gespeeld in de Serie A op 01/09/2023. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze Italiaanse competitiewedstrijd.
↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s
↠ Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A is dit jaar weer spannender dan ooit! Zou het Napoli dit jaar weer lukken om te titel te pakken? Of gaan Inter, Milan en Juventus weer strijden om de titel? En hoe vergaat het Atalanta met het grote aantal Nederlanders dit jaar?

De Serie A is één van de spannendste competities ter wereld nu de dominantie van Juventus al drie jaar doorbroken is! Met grote namen als Victor Osimhen, Rafael Leão, Khvicha Kvaratskhelia en Paulo Dybala zal de Serie A ook dit jaar weer spannender dan ooit zijn! Volg het allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

↠ Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op

𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡
📸 Instagram:
🐦 Twitter:
🧑‍💻 Facebook:
🤳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl
🎧 Podcasts:

𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️
📸 Instagram:
🐦 Twitter:
🧑‍💻 Facebook:
🤳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl
🎧 Podcasts:

𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁
📸 Instagram:
🐦 Twitter:
🧑‍💻 Facebook:
🤳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl

#ASRoma #ACMilan #SerieA #ZiggoSport

Camiseta De Australia 2019/2020 baratas Les ventes de 100% haute qualité du maillot de foot, nous créons les moins chers Prix maillots de football. Acheter le nouveaux maillot de football en ligne.

27 comentarios

  1. Met een man minder houdt AC Milan toch knap stand in Rome en sluit daarmee zijn eerste drie wedstrijden winnend af! De laatste keer dat dit gebeurde was twee jaar geleden en toen wonnen ze de Scudetto. Gaat Milan hier dit jaar weer beslag op leggen?

  2. Hij zegt wel “moet je projecteren met uitleg van de scheidsrechter, zover is de voetballerij nog niet.” Maar volgens mij zag ik het op het dames WK dat de scheidsrechtster wel degelijk uitleg gaf over een VAR moment. Die had gewoon een microfoon.

  3. Ik betwijfel deze penalty, gezien de doelman de bal volgt, en dan niet de intentie kan hebben de speler raken! Hij raakt hem wel, maar dat komt door die beweging naar de bal waar hij net niet aankan.

  4. 1:44: "Eigenlijk moet je dit op een scherm in het stadion meteen projecteren met het commentaar van de scheidsrechter erbij, ben je er vanaf, weet iedereen het"…

    Het is geen fucking American Football Emile…. whahahaha 🤣😂

  5. weet je wat ik vervelend vind van de commentator ze gaan nu al een tijdje zegge wat ze vinden dat hoort normaal niet je hoort verslag te doen van de wedstrijd zonder mening of partijdigheid

Los comentarios están cerrados.