TIJJANI REIJNDERS MET EEN PERFECT DEBUUT!!๐Ÿ˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ | Bologna vs AC Milan | Serie A 2023/24 | Samenvatting



Goals en highlights van Bologna – AC Milan gespeeld in de Serie A op 21/08/2023. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze Italiaanse competitiewedstrijd.
โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s
โ†  Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A is dit jaar weer spannender dan ooit! Zou het Napoli dit jaar weer lukken om te titel te pakken? Of gaan Inter, Milan en Juventus weer strijden om de titel? En hoe vergaat het Atalanta met het grote aantal Nederlanders dit jaar?

De Serie A is รฉรฉn van de spannendste competities ter wereld nu de dominantie van Juventus al drie jaar doorbroken is! Met grote namen als Victor Osimhen, Rafael Leรฃo, Khvicha Kvaratskhelia en Paulo Dybala zal de Serie A ook dit jaar weer spannender dan ooit zijn! Volg het allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

โ†  Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op

๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก
๐Ÿ“ธ Instagram:
๐Ÿฆ Twitter:
๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook:
๐Ÿคณ TikTok:
๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl
๐ŸŽง Podcasts:

๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ
๐Ÿ“ธ Instagram:
๐Ÿฆ Twitter:
๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook:
๐Ÿคณ TikTok:
๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl
๐ŸŽง Podcasts:

๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ
๐Ÿ“ธ Instagram:
๐Ÿฆ Twitter:
๐Ÿง‘โ€๐Ÿ’ป Facebook:
๐Ÿคณ TikTok:
๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl

#Bologna #ACMilan #SerieA #ZiggoSport

Comprar Camiseta Austria Barata Achetez votre maillot de foot pas cher en vente privรฉe sur Zalando Privรฉ et bรฉnรฉficiez de rรฉductions jusqu’ร  75%. Inscrivez-vous vite pour en profiter !

43 comentarios

  1. Tijjani Reijnders had werkelijk waar een perfect debuut in de Serie A, naast zijn assist op Giroud had hij namelijk ook een passnauwkeurigheid van 100%! Hoeveel gaan we wel niet van hem zien dit seizoen?

  2. Mooi om te zien dat iemand die bevriend is met mijn neef die nu bij AC Milan speelt en ik hem ken al voordat hij prof werd! Of heel Zwolle trots is? Ik in ieder geval wel! En ik speel bij de club waar Reijnders begon met voetballen (en waarvan Reijnders laatst een shirt aanhad op de training van het Nederlands elftal), namelijk WVF!

  3. Als Inter fan moet ik zeggen dat de Nederlandse invloed (voornamelijk bij AC) bij Milanese clubs altijd bizar is. Niet als bij Barca, maar het is wel bizar als je ziet welke Nederlanders bij beide clubs hebben gespeeld. Overigens een heerlijke wedstrijd van Reijnders

  4. Wat is dat toch een aanwinst voor ons Milan die Tijjani is echt een top speler om naar te kijken ben benieuwd wat die dit jaar wel niet allemaal gaat presteren!

  5. Bologna speelde bijzonder sterk moet ik zeggen ze missen alleen het feit dat ze niet om hun heen kijken. Denk als ze vaker de bal hadden afgespeeld naar een teamgenoot voor een goal de score hier anders zou wezen

  6. Van Hooijdonk op de bank bij Bologna? Wel zo logisch. Het is een beperkte speler. Kan zelf geen actie maken om in scoringspositie te komen en is afhankelijk van medespelers om tot scoren te komen. Technisch zeer matig. Geen leuke speler om naar te kijken. Niveau eerste divisie.

Los comentarios estรกn cerrados.