DAAR IS 'BIG ROM' EINDELIJK WEER! 🎉🥳 | Inter vs Sassuolo | Serie A 2022/23 | Samenvatting



Goals en highlights van FC Internazionale Milano – US Sassuolo gespeeld in de Serie A op 13/05/2023. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze Italiaanse competitiewedstrijd.
⇨ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s ⇨

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A is dit jaar weer spannender dan ooit! Zou het AC Milan dit jaar weer lukken om te titel te pakken? Of gaat Inter en Juventus weer strijden om de titel? Hoe vergaat het José Mourinho in zijn tweede seizoen bij AS Roma? En lukt het Atalanta met het grote aantal Nederlanders wederom om bovenin mee te draaien?

Ondanks dat Juventus de Serie A jaren domineerde is de competitie een van de spannendste ter wereld! Met grote namen als Zlatan Ibrahimović, Romelu Lukaku, Ángel Di María en Paulo Dybala zal de Serie A ook dit jaar weer spannender dan ooit zijn! Volg het allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op ZiggoSport.nl ⇨

Nog meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen:
⇨ Twitter |
⇨ Facebook |
⇨ Instagram |

#Inter #Sassuolo #SerieA #ZiggoSport

Camisetas Francia:Camisetas de Fútbol de Equipos Nacionales e Internacionales maillots de foot

12 comentarios

  1. Inter heeft de draad na een belabberde reeks wel goed opgepakt. Als ze zich voor CL plaatsen dan is t seizoen gwn geslaagd. Deze vorm doortrekken na volgend seizoen en je kan seri om de 1e plek strijden. Voor juve hoef je nie bang te zijn, en napoli heb zn hoogepunt bereikt

  2. Sterke wedstrijd van Lukaku, nu vol houden komende dinsdag! Voor Inter extra lekker dat Atalanta en Lazio punten verspelen. Plek drie is nu bijna een zekerheidje voor Inter!

Los comentarios están cerrados.