120 SANİYEDE: "VALENTİN ROSİER KİMDİR?" | Beşiktaş Transfer Haberleri | Futbol Sokak



120 SANİYEDE: «VALENTİN ROSİER KİMDİR?» | Beşiktaş Transfer Haberleri | Futbol Sokak

Dün Beşiktaş taraftarının ısrarla istediği Balotelli hakkında yaptığım videoda Beşiktaş’da bir sağ bek ve bir forvet transferi bizi bekliyor dedim. 24 saat geçmeden sağ bek transferi gerçekleşti. Merhabalar. Ben Niyazi Kıraç. Bugün sizlerle Beşiktaş’ın yeni sağ bek oyuncusu Valentin Rosier’ı yakın mercek altına alacağız. Kim bu Rosier? Ne gibi işler yapmış? Beşiktaş’da iyi bir performans sergileyebilir mi hepsine bakacağız. Videoya geçmeden önce kanalımızla yeni tanışmış olanlar için ufak bir hatırlatma. Şampiyonlar Ligi topu çekilişimiz devam ediyor. Çekilişin sonuçlanmasına son 5 gün kaldı. Katılmak için kanala abone olup videoya like atmanız yeterli olacaktır. Yeni gelenlere ve hepinize hoşgeldiniz diyerek dilerseniz gelin videomuza geçelim.

Videoyu bir soru ile başlatma istiyorum. Süper Lig’de bu zamana kadar gördüğünüz en iyi bek oyuncusu hangi futbolcu? Bu soruyu editörlerimize sorduk En çok Alex Telles ve Roberto Carlos oyları bulunuyordu. Sizlere de soralım dedik. Süper Lig’de gördüğün en iyi bek oyuncusunu yoruma yazabilirsin.

Şimdi bildiğiniz gibi Gökhan Gönül’ün takımdan ayrılmasının ardından Beşiktaş deli divane sağ bek arıyordu.Beşiktaş bu arayışı , Valentin Rosier ile anlaşarak sonlandırdı.

Yıldız futbolcu siyah-beyazlı takıma imza atmak için İstanbul’a geldi.

Siyah-beyazlılar, Rosier’i 1 yıl kiralamak için Portekiz ekibi Sporting ile anlaşmaya vardı.

Kim ulan bu Rosier dediğiniz duyar gibiyim. Oyuncu 1996 Fransa doğumlu. Futbola 2002 yılında FC Albiassain altyapısında başladı. Sağ bek, 2015 yılına kadar 5 ayrı altyapıda top koşturdu.

2015-2016 sezonunda Rodez AF altyapısından A takıma çıkarılan oyuncu, tam 1 sezon sonra dikkat çekici oyunu ile Fransa’nın Dijon takımına transfer oldu. Dijon takımında 3 sezon top oynayan bek, 78 maça çıktı. 2019-2020 sezonunda 5 milyon Euro ve bir futbolcu karşılığında Sporting CP takımına transfer oldu. Ayrıca 5 sezonda 3 ayrı kulüpte forma terleten Valentin Rosier’in hiç golü bulunmuyor.

Ülkesi Fransa’nın da U21 takımında da oynayan sağ bek, 4 defa maça çıktı.

Oyuncunun ulaşabildiği en yüksek bonservis bedeli 8 milyon euro iken güncel piyasa değeri yaklaşık olarak 4.5 milyon euro.

Haziran 2019 istatistiklerine göre: Ligue 1’in genelde alt taraflara oynayan ve hücumu kısır takımı olan dijon’da 60 maça 7 asist istatistiği iyi sayılabilecek düzeyde.

Benim fikrimi soracak olursanız Rosier hücumcu ve hızlı bir bek. Üstelik oyuncunun yaşı henüz 24. Beşiktaş’da güzel işler çıkarabilir diye düşünüyorum. Futbolun yaşandığı sokaktasınız. Günlük videolarımızın devam gelecektir. Bu süreçte desteklerinizi bekliyorum. Yeni videoda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın…

—————————————

Futbol ‘un yaşandığı sokaktasın! Merhabalar, Ben Niyazi Kıraç. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımlar hakkında videolar; Transfer Haberleri, Futbolcu Hikayeleri, Futbolcu Testleri, Futbolcular hakkında bilinmeyen gerçekler, futbol montaj videoları ve daha fazlasını sizlerle paylaşıyorum. Kaliteli futbol videolarım futbol ile ilgilenenlere içerikler üretmeye çalışıyorum. Videolardan anında haberdar olmak için abone olmayı unutmayın.

—————————————

Bu tarz videoları daha çok görmek istiyorsan beğen butonuna tıklayarak isteğini belli edebilirsin.

—————————————

Bildirimleri açmayı unutmayın, böylece videoları kaçırmazsın!

Diğer Videolarımız:

Futbolcu Testi (Ronaldinho Test):

En İyi 10 Frikikçi:

—————————————

Futbol, Sokak’ta yaşanır!

© Futbol Sokak

—————————————–

120 SANİYEDE: «VALENTİN ROSİER KİMDİR?» | Beşiktaş Transfer Haberleri | Futbol Sokak

—————————————–

beşiktaş,transfer haberleri,transfer haberleri 2020,valentin rosier,beşiktaş transfer,beşiktaş transfer haberleri,son dakika,beşiktaş haberleri,bjk transfer,biten transferler,transfer sezonu,transfer haberleri beşiktaş,rosier galatasaray,valentin rosier beşiktaş,valentin rosier transfer,valentin rosier kimdir,valentin rosier ekşi,rosier yaş,transferler haberleri beşiktaş,bjk transfer haberleri,transfer arenası,a spor,trt spor,transfer,bjk,bjk tv,beşiktaş,transfer haberleri,transfer haberleri 2020,valentin rosier,beşiktaş transfer,beşiktaş transfer haberleri,son dakika,beşiktaş haberleri,bjk transfer,biten transferler,transfer sezonu,transfer haberleri beşiktaş,rosier galatasaray,valentin rosier beşiktaş,valentin rosier transfer,valentin rosier kimdir,valentin rosier ekşi,rosier yaş,transferler haberleri beşiktaş,bjk transfer haberleri,transfer arenası,a spor,trt spor,transfer,bjk,bjk tv

#120SANİYEDE #Rosier #Beşiktaş

Comprar camiseta del Getafe barata 2020 Maillot foot pas cher chine

46 comentarios

  1. Adam fake ‘ci çıktı ben oyun stilini sevdim fake işini sanki biraz abartıyor biraz takım oyunu oynarsa ve kendini geliştirirse madridli marcelo gibi olur bu

  2. Keşke satın alma opsiyonlu kiralanaydi bir sezon kalacak ve bek sıkıntısı çekecek yine bu takım ve uçurur ise bu sene fiyatı bir ise iki üç olur

  3. Santos da Marinho diye bir oyuncu var bizi uçurur ikinci Talisca etkisi yaratır Allah aşkına gör yönetim uyuma lütfen destek verin izleyince hak vereceksiniz arkadaşlar

Los comentarios están cerrados.