ÖZET | Lille – Nice maç sonucu: 2-0 ( Goller Burak Yılmaz, Zeki Çelik ) Lille Nice Maçı



Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:

Fransa Ligue 1’de şampiyonluk mücadelesi yapan Lille, 35.hafta maçında evinde Nice engelini yine milli yıldızlarla aştı. Geçen hafta 2 gol – 1 asist ile şov yapan Burak Yılmaz, Nice maçında da açılış golünü atarken ikinci golü Zeki Çelik kaydetti. Lille böylece son 3 haftaya girilirken liderliğini sürdürdü

Milli oyuncuların formasını giydiği Lille, adım adım şampiyonluğa koşuyor. Fransa Ligue 1’in 35.hafta maçında evinde Nice ile karşı karşıya gelen Lille, 13.dakikada Burak Yılmaz ve 55.dakika Zeki Çelik’in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Lille forması altında 100. maçına çıkan Zeki Çelik gol katkısı yaparken 90 dakika sahada kaldı. Burak Yılmaz ise 71.dakikada yerini Yusuf Yazıcı’ya bıraktı.
Lille böylece puanını 76 yaptı ve liderliğini korudu. Bitime 3 hafta kala 1 puan farkla önde olan Lille’in arkasında 75 puanlı PSG yer alıyor.

Comprar Camiseta Levante Unión Deportiva Barata 2021-2022 Retrouvez tout l’équipement de la footballeuse sur Decathlon : Maillot de foot féminin – Tenues de foot femme stylées – Maillot de foot femme pas cher.

8 comentarios

  1. Abi sana bişey sorucam hani yotubeden para kazanmak için 1000 aboneye gelmemiz gerekiyorya peki 4000 saate yapmamız gerekiyormu.bu arada senin kanalını takibim??

  2. Abi video ile ilgili konu değil ama
    1000 abone ve 4000 saat mesela 1 yılda olması gerekirken ben 1.5 yılda yaptım yinede para alabilirmiyim yada 1 yıl bitti izlenmem sıfırlanıp tekrar 4000 izlenme mi yapmam lazım

  3. Abi bişey sorucam benim başka kanalımda izlenme saatim 3550 falan idi yani 4000 saate ulaşmak üzereydim fakat YouTube aylardır izlenme saatlerimi sürekli kesiyor ve 3200’e düştü. Bir türlü para kazanmayı açamıyorum sence neden olabilir ve ne yapmalıyım? Ve ben 15 yaşındayım ama kanalım ailemin kontrolünde yani para kazanma açılabilir değil mi ? lütfen cevaplaaaa

Los comentarios están cerrados.