DENZEL DUMFRIES BELANGRIJK BIJ HET SLOTAKKOORD!!😍 | Inter vs Empoli | Serie A 23/24 | SamenvattingGoals en highlights van Internazionale – Empoli gespeeld in Serie A op 01/04/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze wedstrijd.
↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video’s
↠ Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A is dit jaar weer spannender dan ooit! Zou het Napoli dit jaar weer lukken om te titel te pakken? Of gaan Inter, Milan en Juventus weer strijden om de titel? En hoe vergaat het Atalanta met het grote aantal Nederlanders dit jaar?

De Serie A is één van de spannendste competities ter wereld nu de dominantie van Juventus al drie jaar doorbroken is! Met grote namen als Victor Osimhen, Rafael Leão, Khvicha Kvaratskhelia en Paulo Dybala zal de Serie A ook dit jaar weer spannender dan ooit zijn! Volg het allemaal live bij Ziggo Sport op kanaal 14!

↠ Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op

𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡
📸 Instagram:
🐦 Twitter:
🧑‍💻 Facebook:
🤳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl
🎧 Podcasts:

𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️
📸 Instagram:
🐦 Twitter:
🧑‍💻 Facebook:
🤳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl
🎧 Podcasts:

𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁
📸 Instagram:
🐦 Twitter:
🧑‍💻 Facebook:
🤳 TikTok:
🌐 Website: www.ziggosport.nl

#Inter #Empoli #SerieA #ZiggoSport

Comprar Camiseta Selección de fútbol de Ecuador Baratas Retrouvez tout l’équipement de la footballeuse sur Decathlon : Maillot de foot féminin – Tenues de foot femme stylées – Maillot de foot femme pas cher.

5 comentarios

Los comentarios están cerrados.